Daripada Panduan Bestseller Rahsia Coklat Buatan Tangan.

"Ketahui Bagaimana Seorang Surirumah Memulakan Perniagaan Cupcake Dan Memperoleh Jualan Sehingga 3-4 Angka Sebulan Secara Part Time!"


Ramai wanita yang bekerja memasang impian untuk menjadi seorang surirumah dan melihat anak anak membesar di depan mata. Namun, apakan daya keadaan ekonomi keluarga tidak membenarkannya. Ia adalah impian saya ketika masih bekerja beberapa tahun lepas.

Kini Anda Boleh Tukarkan Kreativiti Anda Kepada Duit dan Enjoy Dengan Apa Yang Anda Buat!


Petrol Dah Naik Harga, Elektrik Dah Naik Harga,Barang Semua Naik Harga. Anda kini perlu buat sesuatu untuk menambah pendapatan keluarga. Laburkan untuk ilmu, ia tidak akan merugikan anda.

 

Dari: Puan Shida
Tarikh:
RE: Perniagaan Cupcake Dari Rumah

Nama saya Nur Syahidah, dan saya merupakan antara surirumah yang mempunyai perniagaan dari rumah. Panduan Bisnes Cupcake ini merupakan CD panduan yang kedua yang kami hasilkan sebagai panduan buat surirumah yang ingin menambah pendapatan secara part time di rumah.

Produk pertama yang kami hasilkan ialah Rahsia Coklat Buatan Tangan telah terjual lebih dari 800 unit di tiga buah negara iaitu di Malaysia,Brunei dan Singapura. Dan mereka kini telahpun memulakan perniagaan mereka sendiri.

Ia adalah satu kejayaan yang cukup manis buat kami kerana berjaya melahirkan dan membantu seramai mungkin mereka yang ingin menambah pendapatan menerusi bidang bakeri dari rumah.

Anda boleh lakukannya walaupun tanpa pengalaman...

Tak percaya? Ada pelanggan kami baru pertama kali membuat cupcake. Malah ia turut diceburi oleh lelaki. Kini, lelaki pun meminati bidang masakan. Jadi anda tidak memberi sebarang alasan lagi...

Malah Ia Memberi Keceriaan Kepada Yang Tersayang

Bagi mereka yang sudah mempunyai asas membuat kek. Ia adalah satu penambahan kemahiran dan memberikaan keceriaan kepada yang tersayang. Krim yang kami tunjukkan dijadikan sebagai jem untuk memakan roti.

Pasti ia cukup sedap sehingga dijadikan sebagai jem. :)

Ada Yang Sudah Menjadi Satu Pendapatan Yang Cukup Lumayan

Ramai daripada pelanggan kami yang sudah mula berniaga untuk menambah pendapatan dari rumah. Mereka ini benar benar ingin berjaya dan berusaha ke arahnya.

Sesiapa sahaja boleh melakukannya jika anda mahukannya.

Salam akak, Saya lin dari Kuantan. Kalau senang minta akak buka www.qilacupcakes.blogspot.com. Dalam tu, semua hasil dari ebook akak. Terima kasih diatas tunjuk ajar. Buat masa ni dah banyak tempahan dari kawan-kawan. Memang sedap cupcake akak..


Nor Hazralin binti A Ghapar
www.qilacupcakes.blogspot.com

 

Sesiapa sahaja boleh memulakan bisnes mereka sendiri.Ia memerlukan minat dan keazaman dan sikap berani mencuba. Bisnes ini boleh dilakukan secara part time bagi menambah pendapatan keluarga.

Bermula Secara Kecil Kecilan

Saya bermula dengan kecil kecilan dengan oven yang kecil untuk membuat kek dan cupcake yang ditempah oleh pelanggan kami. Berbekalkan buku resepi lama yang ditulis ibu saya,perniagaan kami merangkak perlahan lahan.

Dengan buku resepi berkenaan, saya mengubahsuai resepi menjadi satu resepi yang tersendiri. Ada juga resepi yang diambil daripada buku dan internet untuk diuji. Jika ia benar benar sedap, barulah ia dijual kepada pelanggan.

Oven Pensonic Yang Banyak Berjasa

Dengan berbekalkan dengan modal beberapa ratus ringgit,perniagaan saya kini semakin berkembang dengan pelbagai kemudahan seperti bengkel, mixer,oven industri,chiller dan banyak lagi dengan nilai lebih dari RM20,000.

Antara Cupcake Tempahan Pelanggan Kami

Ia adalah hasil daripada jualan produk yang dihasilkan di rumah dan antaranya ialah cupcake atau kek cawan yang mendapat sambutan daripada penduduk sekitar. Saya tidak pernah membuat sebarang pinjaman walaupun pernah ditawarkan oleh pihak bank. Ya. Bank sendiri yang menawarkan pinjaman kepada kami.

Saya yakin perniagaan masih boleh berkembang walaupun tanpa pinjaman atau bantuan daripada sesiapa. Yang penting ialah kami perlu berusaha dengan lebih gigih untuk memasarkan produk kami. Kami berjaya melakukannya.

Tekad Untuk Berhenti Kerja

Sebelum memulakan perniagaan ini, saya bekerja sebagai Eksekutif sebuah pasaraya besar di Taiping. Setelah mengandung,saya mengalami pendarahan ketika mengandung menyebabkan saya bertekad untuk berhenti kerja demi kandungan yang semakin membesar.

Saya bersama Puteri Kesayangan Kami,Nur Aisyah Adlina

Dengan bebanan kerja di pasaraya, saya mungkin akan mengalami keguguran jika terus bekerja di pasaraya. Jadi saya mengambil keputusan untuk berhenti kerja dan balik ke kampung di Kuala Kangsar.

Bermula dengan membuat cupcake untuk perkahwinan sepupu, ia mencetuskan minat pada bidang bakeri. (Sebelum itupun sememangnya meminati bidang masakan, mungkin sebab keturunan kot).

Setelah bersalin, saya mula mempromosikan cupcake, coklat dan kek yang dihasilkan dengan mengedarkan fliers dan bunting di sekitar taman berdekatan dengan kampung. Hasilnya tempahan mula diterima sedikit demi sedikit.

Facebook Dan Internet Sebagai Medium Pemasaran

Dengan mengunakan internet, kami mengunakan teknologi ini sepenuhnya. Ia tidak melibatkan sebarang kos. Jadi kami tidak perlu mengeluarkan sebarang modal untuk pemasaran di internet pada permulaannya. Tugasan pemasaran di internet ini diserahkan kepada suami yang mempunyai pengalaman dalam bidang ICT sebelum ini.

Jadi dalam panduan ini, beliau menunjukkan beberapa cara yang digunakan untuk mempromosikan perniagaan anda di internet dengan percuma sahaja.

Memperkenalkan

CD Panduan Bisnes Cupcake Dari Rumah

Di dalam CD ini, saya akan menunjukkan bagaimanakah untuk anda memulakan perniagaan cupcake atau kek cawan dari rumah. Malah saya juga menunjukkan bagaimanakah pembuatan cupcake dilakukan menerusi video langkah demi langkah.

Anda boleh buat cupcake walaupun tidak menghadiri sebarang kursus atau latihan. Dengan produk kami anda hanya perlu menontonnya dan membuat cupcake anda. Kini tiada alasan untuk anda tidak membuat kek cawan anda sendiri samada untuk perkahwinan anda ataupun untuk perniagaaan. Buat cupcake tidaklah sesukar mana.

Lihat apa yang kami tawarkan dalam CD Buat Cupcake ini. Ia adalah pelaburan sekali untuk ilmu yang kekal selama lamanya.

Video #1 Membuat Cupcake

Dalam video ini saya menunjukkan bagaimanakah untuk membuat dan membakar cup cake.

Anda akan ditunjukkan apakah resepi yang saya gunakan untuk membuat cupcake.

Tips untuk membuat cupcake.

Apa yang perlu anda sebelum membuat sebarang dekorasi.

 

Tempah Sekarang

Video #2 Membuat Krim Icing

Dalam video ini saya menunjukkan bagaimanakah untuk membuat krim icing untuk dekorasi kek dan juga cupcake.

Anda akan ditunjukkan apakah resepi yang saya gunakan untuk membuat krim icing.

Tips untuk membuat krim icing.

Krim adalah antara bahan penting dalam dekorasi cupcake atau kek. Jika anda tersilap, krim yang anda buat mungkin tidak tahan lama dan mudah cair.

Dapatkan Sekarang

Video #3 Mewarnakan Krim Icing

Dalam video ini saya menunjukkan bagaimanakah untuk mewarnakan krim atau icing untuk dekorasi kek dan juga cupcake.

Anda akan ditunjukkan bagaimana untuk mewarnakan icing.

Anda juga boleh membuat pelbagai kombinasi warna menerusi panduan yang dihasilkan .

Dengan krim yang pelbagai warna, ia akan membuatkan cupcake yang anda hasilkan lebih cantik dan menarik. Inilah yang menjadi faktor penarik.

Dapatkan Sekarang!

Video #4 Membuat Bunga Daripada Krim Icing

Dalam video ini saya menunjukkan bagaimanakah untuk membuat bunga daripada krim icing untuk dekorasi kek dan juga cupcake.

Anda akan ditunjukkan bagaimana untuk menghasilkan bunga daripada krim icing.

Anda akan ditunjukkan apakah peralatan dan nozzle yang akan anda gunakan untuk membuat bunga cupcake.

Tips untuk membuat krim icing.

Dengan adanya bunga krim, anda tidak perlu berbelanja besar untuk membeli bunga untuk dijadikan hiasan pada kek dan juga cupcake.

Dengannya anda boleh menghasilkan bunga krim dengan pelbagai warna.

Dapatkan Sekarang!

Video #5 Membuat Fondant Huruf

Dalam video ini saya menunjukkan bagaimanakah untuk membuat fondant berbentuk huruf untuk dekorasi kek dan juga cupcake. Ia digunakan untuk ucapan pada kek dan juga cupcake.

Anda akan ditunjukkan apakah resepi yang saya gunakan untuk membuat fondant.

Tips dan panduan untuk membuat fondant.

Anda tidak perlu membeli ready made fondant untuk membuat huruf. Ianya mahal dan pasti akan meningkatkan kos anda untuk membuat cupcake atau kek.

Sesetengah ready made fondant sangat lembik dan sukar untuk dikendalikan. Malah ada diantaranya sukar untuk dibentukkkan.

Dapatkan Sekarang

4 Video Membuat Dekorasi Cupcake

Dalam video ini saya menunjukkan bagaimanakah untuk membuat dekorasi krim icing untuk cupcake anda dengan mengunakan pelbagai jenis nozzle. Saya pecahkan kepada 4 agar memudahkan anda menontonnya dengan lebih relax.

Anda akan ditunjukkan bagaimana mengunakan pelbagai nozzle.

Tips untuk membuat dekorasi cupcake.

Dekorasi adalah faktor penting untuk menjadikan cupcake yang dihasilkan oleh anda menarik dan cantik. Tanpa dekorasi, cupcake tidak berseri dan mungkin tidak menarik minat orang untuk menempah daripada anda.

Ia adalah asas dalam penggunaan nozzle. Anda masih perlu banyak berlatih dalam mengunakan nozzle untuk menghasilkan dekorasi yang menarik dan cantik.

Dapatkan Sekarang

Resepi Cupcake dan Krim Icing

Dalam ebook ini saya kongsikan resepi cupcake dan juga krim icing yang boleh anda gunakan untuk bisnes anda kelak. Terdapat beberapa resepi diberikan dan mempunyai fungsi yang tersendiri.

Anda anda boleh gunakan resepi-resepi ini selain yang ditunjukkan di dalam video.

Setiap satu resepi berkenaan mempunyai kelebihan yang tersendiri.

Anda boleh mencuba pelbagai resepi cupcake atau kek cawan dan krim icing untuk perniagaan anda. Pilih yang terbaik dan yang paling disukai oleh pelanggan anda.

Anda juga boleh mempelbagaikan kek cawan anda mengunakan resepi resepi cupcake dan krim ini.

p/s: Ia adalah ebook, bukan buku bercetak.

Panduan Pemasaran Cupcake Online

Dalam ebook ini anda akan ditunjukkan bagaimanakah untuk melakukan pemasaran di internet. Kaedah yang yang ditunjukkan adalah mudah untuk anda ikuti.

Anda boleh membuat promosi percuma menerusi Facebook wall, fanpage dan blog anda.

Terdapat tips penting untuk anda mempromosikan di sekitar anda.

Promosi yang dilakukan fokus kepada pelanggan disekitar anda sahaja. Cupcake tidak boleh dipos kerana krimnya akan cair pada suhu tinggi. Malah ia tidak boleh diterbalikkan.

Dengan mengunakan internet, anda boleh memperkenalkan perniagaan anda di internet seperti menerusi Facebook, blog dan media sosial yang lain.

p/s: Ia juga adalah ebook, bukan buku bercetak.

Soal Jawab Perniagaan Cupcake

Dalam ebook ini anda akan menjawab semua persoalan yang diajukan oleh pelanggan sebelum ini. Ia adalah kompilasi soalan dan jawapan berkenaan perkara teknikal Buatcupcake.com, pembuatan cup cake dan juga pemasaran cupcake.

Ia akan dikemaskini dari masa ke semasa. Anda akan dimaklumkan jika ada kemaskini baru dimasukkan.

Terdapat soalan dan jawapan penting yang perlu anda tahu di dalamnya.

Seperti produk kami yang lain, ia akan dikemaskini dari masa ke semasa. Anda akan mendapatnya secara PERCUMA tanpa sebarang bayaran tambahan.

p/s: Ia juga adalah ebook, bukan buku bercetak.

 

Mengapa Anda Perlu Mendapatkan Panduan Ini?

Anda tidak perlu untuk ke kelas untuk belajar membuat cupcake. Ia menjimat kos anda!

Ia ditunjukkan dalam bentuk video. Anda boleh memasangnya di komputer dan menontonnya berulang kali jika anda mahu.

Anda boleh memulakan perniagaan cupcake anda dengan segera.

Anda boleh bertanya jika berlaku sebarang masalah. Ini tidak akan diperolehi jika anda menyertai kursus.

Bayangkan anda sudah memulakan perniagaan ini dan mula menerima tempahan. Ia pasti akan membantu keluarga anda dengan tambahan pendapatan hasil daripada bisnes anda dari rumah ini. Jika anda sudah mempunyai perniagaan, anda boleh mempelbagikannya dengan resepi perniagaan kami ini.

Tempah Sekarang!!

Anda tidak perlu berhenti kerja untuk memulakannya, anda boleh melakukan perniagaan ini pada malam hari secara separuh masa. Cupcake yang telah siap didekorasi boleh disimpan di dalam peti sejuk sebelum diserahkan kepada pelanggan anda.

Anda boleh membuat beberapa hari sebelum tempahan berkenaan diambil. Atau anda boleh menyediakan perkhidmatan delivery terus ke alamat pelanggan anda.

Ini akan menjadi satu nilai tambah kepada pelanggan anda. Saya pasti mereka pasti akan menyukainya.

Siapa yang perlu mendapatkannya?

Surirumah

Mereka yang berkerja yang ingin menambah pendapatan

Mereka yang meminati bidang bakeri.

Graduan menganggur yang masih mencari pekerjaan.

Mereka yang bakal berkahwin. (Buat sendiri hantaran)

Sesiapa yang berminat...

Dengan CD ini, anda akan didedahkan dengan dunia pembuatan kek dan cupcake yang lumayan.

Oklah Puan Shida... saya sudah yakin sekarang jadi berapa yang harus saya laburkan untuk miliki pakej video ini...???

Anda boleh membaca pelbagai buku berkenaan cupcake atau kek cawan yang anda dipasaran, ia tidak akan sama dengan apa yang bakal anda beli ini. Anda akan menerima panduan dan juga resepi yang kami gunakan dalam perniagaan. Ia sudah diubahsuai dan diminati oleh pelanggan kami sebelum ini.

Anda juga akan mendapat khidmat consultasi daripada saya untuk memulakan bisnes anda sendiri.

Sebelum saya umumkan nilai yang perlu anda labur satu perkara yang perlu anda ingat bahawa ilmu yang bakal anda perolehi ini bukan ilmu murahan tetapi ilmu sebenar yang dibuktikan keberkesanannya.

Pada awalnya saya bercadang untuk meletakkan nilai sebanyak :


RM150

 

Ia adalah antara harga yang biasa saya tawarkan untuk produk-produk saya kerana ia melibatkan konsultasi,namun kali ini saya rasakan saya tidak mahu nilai yang saya letakkan menjadi bebanan buat anda oleh itu saya nilai tersebut saya turunkan menjadi...

*RM90

Tawaran Harga ini Sudah Tamat

Setelah difikirkan semasak-masaknya,saya ingin menghasilkan lebih ramai usahawan dengan panduan ini sebagaimana panduan coklat buatan tangan terbitan kami sebelum ini, saya meletakkan harga pada.

Kini harga CD ini adalah...

*RM100 Sahaja

*Tawaran harga ini terhad untuk 100 50 10 orang sahaja pada hari ini. Bertindak segera sebelum ia dinaikkan lagi!

 

Kos penghantaran Percuma ke mana mana negeri di Malaysia.Bagi pembeli daripada Brunei dan Singapura, anda akan diberikan versi download sahaja.

Sudah lebih 800 orang telah mendapatkan CD ini sejak 1 Mac 2012. Kami masih ingin membuka peluang ini kepada lebih ramai mereka yang berminat dengan cupcake di Malaysia, Brunei dan Singapura.

Ya. Pelanggan kami daripada 3 negara setakat ini. Dan ia terbukti banyak membantu mereka yang pertama kali dalam pembuatan kek dan juga cupcake.

Anda boleh lihat kejayaan pelanggan-pelanggan kami dibawah.

Mungkin hasil kerja anda pula akan berada di laman web ini selepas ini.

Dapatkan Sekarang!

Klik Sini Untuk Beli CD


PERHATIAN

Ilustrasi buku diatas bukannya buku bercetak. Ia adalah ebook atau electronic book dalam format pdf. Anda boleh membuka fail ini mengunakan perisian percuma Adobe Reader atau Foxit Reader.

Bayaran pos adalah PERCUMA. Jadi kos penghantaran bagi CD ini akan ditanggung oleh pihak kami.

Dengan CD ini, anda boleh belajar walaupun tidak menghadiri sebarang kursus.Malah ia menjimatkan wang anda kerana kebiasaannya kursus pembuatan cupcake berharga sekurang kurangnya RM200++ bagi setiap sesi.

Dengan hanya RM100, anda boleh belajar perkara yang sama yang anda akan pelajari menerusi kursus bakeri atau pembuatan cupcake. Ia menjimatkan duit anda.

Betul ke boleh belajar dari CD je. Boleh buktikan?

Ini adalah testimoni sebenar daripada pelanggan yang kami perolehi setakat ini. Ia adalah testimoni sebenar,bukan dibuat buat untuk menarik minat anda.

Malah ada daripada pelanggan BuatCupcake.com yang mula menerima tempahan daripada pelanggan. Ianya adalah sesuatu yang baru yang mereka sendiri tidak pernah memikirkannya sebelum ini.

Ia juga akan anda alami jika bertindak sekarang.

Masih risau?

Anda boleh masukkan nama dan emel dibawah untuk menerima panduan dan tips percuma daripada kami. Ia percuma, tidak perlu membayar apa apa untuk perkhidmatan tersebut.

First Name:
Email address:

Jika masih risau, saya cuba untuk menambah sedikit bonus untuk anda agar anda berasa lebih berbaloi untuk mengeluarkan wang sebanyak itu untuk CD Panduan Bisnes Cupcake ini.

Jika anda bertindak sekarang.. Nah saya berikan BONUS PERCUMA buat anda...

Untuk masa yang terhad, saya berikan resepi perniagaan ini kepada anda untuk dimanfaatkan bagi perniagaan anda.

Ia adalah resepi perniagaan muffin dan kek coklat yang kini mula mendapat tempat dihati pelanggan tetap saya. Ia adalah rahsia perniagaan saya. Namun, saya berikannya secara PERCUMA agar anda sendiri boleh mencuba dan menjualnya.

Kebanyakan daripada pelanggan saya sebelum ini memang berpuas hati dan sering menempahnya dari masa ke semasa.

Ini adalah testimoni muffin dan kek coklat yang saya berikan sebagai bonus untuk anda memulakannya sebagai perniagaan tambahan dari rumah.

Lihatlah testimoni diatas, ia bukan sesuatu yang tidak berguna. Sebaliknya ia boleh menjana pendapatan tambahan lain untuk perniagaan dari rumah anda. Mereka ini adalah mereka yang benar-benar bertindak untuk mengubah hidup mereka.

Anda bila lagi?

Bukan itu sahaja, saya tambah 1 lagi resepi perniagaan saya yang saya jadikan value added pada tempahan pelanggan saya mengadakan sambutan hari jadi anak anak mereka.

Nah... 3 BONUS PERCUMA yang bakal anda terima. Tidakkah anda rasa ianya sangat berbaloi...??? Sudah tentu berbaloi.

Anda juga layak untuk menerima diskaun untuk produk-produk yang bakal kami hasilkan pada masa akan datang. Dan menerima kemaskini tentang produk kami secara PERCUMA sepanjang hidup.

Saya bukan nak "jekk" atau nak bodek. Ebook hasilan Puan Shida  ni memang proven, dah dilakukan ujikaji dan memang boleh generate income/side income. So, jangan ragu-ragu untuk membeli dan mempraktikkan ebook terbaru buatcupcake.com ni.


Ahmad Rizal Razali
www.komenebook.com

 

Kini semuanya terpulang kepada anda...

Ya... semuanya saya serahkan pada anda. Saya hanya mampu menunjukkan jalan dan pada selebihnya andalah yang menentukan hala tuju anda.

Saya telah bongkarkan beserta dengan buktinya sekali bagaimana pembuatan cupcake mampu mengubah kehidupan anda walaupun anda melakukannya secara separuh masa.

Jika anda rasa teruja dengan apa yang telah saya dedahkan ianya tidak akan mendatangkan apa-apa makna jika anda tidak bercadang untuk melakukan apa-apa tindakan terhadap apa yang telah anda baca dan lihat.

Untuk itu anda perlukan ilmu. Anda perlukan panduan beserta bimbingan. Barulah kejayaan dapat anda kecapi dengan pantas. Tapi apa gunanya bermimpi untuk berjaya dengan pantas jika anda sendiri tidak bertindak pantas.

Oleh itu jangan buang masa dan bertindak pantas miliki pakej video ini. Lagi cepat anda bertindak lagi cepat kejayaan menjadi milik anda.

Untuk memulakan usaha kejayaan anda tidak susah dimana anda hanya perlu klik link tempahan. Jadi bertindaklah sekarang kerana jika tidak saya pasti sehingga tahun depan anda masih dalam keadaan yang sama pada ketika ini. Miliki pakej Panduan Bisnes Cupcake ini sekarang.

Dapatkan CD Ini Sekarang!...

Ya! Saya berminat untuk memiliki pakej ini sekarang...

 

Saya mengerti dan memahami bahawa dengan memiliki Panduan Bisnes Cupcake ini, saya akan menerima perkara - perkara berikut:

  • Produk ini adalah dalam bentuk CD. Anda TIDAK akan menerima buku bercetak. Ebook adalah dalam format digital. Anda hanya akan menerima (Satu) 1 CD sahaja yang mengandungi produk ini.
  • Terdapat 2 Versi iaitu Versi Komputer dan DVD Player. Anda boleh pilih mana mana satu.
  • Penghantaran CD adalah PERCUMA.
  • CD ini TIDAK boleh dijual kembali atau diedarkan kepada orang lain.

 


Langkah 1: Butiran Pembayaran

 

Lakukan pembayaran berjumlah RM100.00 ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer atau ATM Transfer atau Cash Deposit: 

 

Bank Pemilik Akaun No. Akaun
Maybank Nor Hasidah Zulkifly 158097710289
CIMB Nor Hasidah Zulkifly 7605839361
RHB Bank Nor Hasidah Zulkifly 10818200044211
Bank Rakyat Nor Hasidah Zulkifly 220831098360

 

Masukkan alamat email payment @ buatcupcake.com untuk rujukan bagi perbankan online.

Bagi mereka di Brunei dan Singapura, anda boleh gunakan Maybank di negara anda untuk penghantaran wang. Namun, anda hanya akan menerima versi download sahaja. Jika inginkan cd, anda perlu "self collect" di Pejabat Pos Malaysia berdekatan dengan sempadan.

PENTING: Pastikan anda sentiasa menyimpan rekod transaksi (resit jika cash deposit) atau print screen / pdf print butiran transaksi untuk rujukan dikemudian hari.

 

ARAHAN: Jika anda menggunakan Perbankan Online (Fund Transfer), COPY butiran transaksi anda untuk dikirimkan kepada kami.

Anda juga boleh membayar dengan kaedah Kad Kredit/ Paypal atau Wang Pos dibawah:

Tempahan Menerusi Pos (Wang Pos/Money Order/Cek) Sila Gunakan Borang Ini

 

Tempahan mengunakan Kad Kredit/Paypal

 

 

Panduan Bisnes Cupcake (RM100.00)

Kadar yang dikenakan ialah USD36. Ia termasuk caj perkhidmatan.

 


Langkah 2: Arahan Pengesahan Bukti Bayaran (Bank)
(PENTING & WAJIB DI ISI)

 

Pastikan anda melakukan pengesahan terhadap pembayaran yang anda laksanakan. Anda perlu mengirimkan butiran tempahan anda beserta dengan bukti pembayaran yang dilakukan kepada pihak kami untuk membolehkan kami mengesan pembelian anda dan juga menguruskan penghantaran produk.

Jangan Isi Borang Ini Jika Belum Membuat Pembayaran!

Borang Pengesahan Pembayaran

Sila isikan borang dibawah lengkap dengan data yang benar dan sah sahaja. Sebarang maklumat palsu adalah dilarang sama sekali. IP anda akan direkod untuk tujuan keselamatan.

* menandakan ruangan tersebut WAJIB di isi.

 
Nama Penuh Anda
:
*
Alamat Email Anda
:
*
No.Telefon Anda
:
*

Alamat Surat Menyurat
(Jika Perlu)

:
Produk & Pembayaran
:
*
Kaedah Pembayaran
:
*
Tarikh Pembayaran
:
*
Masa Pembayaran
:
*
Bukti Transaksi Pembayaran
:
*
Nota Tambahan (jika perlu)
:
Salin Semula Kod Sekuriti
:
=
 
  

*Note: Pada ruangan bukti pembayaran, jika mengunakan perbankan internet, anda boleh copy and paste transaksi. Jika mengunakan kaedah bank in/transfer anda boleh tulis nama bank dan jumlah bayaran sahaja pada ruangan tersebut.

Contohnya : Maybank, RM100

Langkah 3: Tunggu Respon

Setelah pembayaran anda disahkan, sila beri kami masa 48 jam untuk menghantar produk . Jika anda tidak menerima tempahan anda dalam masa 48 jam, sila maklumkan melalui

support @ buatcoklat.com

Pembelian yang telah disahkan akan menerima link muat turun melalui emel dan. Anda dinasihatkan supaya menyemak kedua-dua folder Inbox dan SPAM supaya tidak berlaku sebarang kekeliruan antara pihak kami dan pihak anda.



PERHATIAN!!!

Link download akan diberikan dalam masa 48 jam daripada masa tempahan. CD akan dipos dalam masa 3 hari bekerja. Pastikan alamat yang anda berikan adalah tepat. Jika boleh gunakan alamat rumah kerana lebih selamat.

Mohon berikan alamat yang paling selamat!

Terdapat beberapa kes CD tidak sampai ke alamat pejabat. Ia mungkin telah diambil oleh rakan pejabat tanpa memberitahu kepada anda.

Anda boleh memberikan feedback atau pertanyaan terus ke emel

support@buatcoklat.com

Anda juga boleh tag gambar cupcake yang anda hasilkan di Facebook saya untuk kami masukkan ke laman web jualan CD Cupcake ini.

https://www.facebook.com/belajarbakeri

www.facebook.com/bisnescupcake

Saya mengucapkan ribuan terima kasih kerana menyokong produk keluaran kami.

Yang Benar

-Puan Shida

Hp: 0123596909 / 0195421950

 

p/s: Tawaran ini sangat terhad. Malah sebelum dilancarkan lagi, ia sudah menerima tempahan daripada pelanggan-pelanggan saya sebelum ini. Kuota ini pasti akan dipenuhi dengan cepat. Klik Sini Untuk Beli Sekarang!

P/p/s:Sebelum saya menaikkan nilai pelaburan atau sebelum saya menarik balik bonus-bonus percuma tersebut saya gesa anda untuk segera memilikinya sebelum terlambat

p/p/p/s – Semuanya terpulang kepada anda sekarang. Anda mampu capai kejayaan dengan pantas tetapi anda kena bertindak pantas untuk segera mempelajarinya. Oleh bertindak sekarang dengan memiliki pakej video ini.

 

Usah bertangguh, dapatkan dengan segera!

Klik di sini Untuk Pembelian CD Panduan Bisnes Cupcake

 

Utama| Earning Disclaimer| Privacy Policy| Affiliate | Pertanyaan | Soalan Lazim

BuatCupcake.com Salah Satu Produk:


Future Business Network [IP-0323913-P]
Lot 2399, Kg.Ketior Dalam,
33000 Kuala Kangsar, Perak
HP: 012 3596909/019 5421950 (Shida), 012 9565256(Sham)


Masa:(8.00am-5.00pm, Isnin- Jumaat)

SMS sahaja selepas waktu diatas.